resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34350
    gidişi sonrası yaşananlardan sonra artık şu bir gerçek ki bu saatten sonra gelecek hiçbir galatasaray başkanı kendisi ile çalışmak istemez. hocanın iyi ya da kötü hoca olması ile alakalı değil. başarılı ya da başarısız olması ile de alakalı değil. daha sonra yaşanacak problemler sonrası olası bir yol ayrılığı ile beraber gelecek kaosu bu saatten sonra kimse göze almaz.

    şu bir gerçek ki hocayı galatasaray'in önünde gören insanlar var. son bir haftadir bunu görüyoruz ki bunların sayısı da az değil. hoca gidip fenerbahçe'yi calistirsa fenerbahçe taraftarı olacak insanlar var. galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi olduğunu kabul ediyorum ancak yine de bu onu galatasaray'dan büyük yapmıyor.

    dışarıda tff, hakemler, diğer takım trolleri ile falan uğraşırken bir de galatasaray'in kötülüğü için elinden gelen her şeyi yapabilecek fatih terim fanatikleri ile uğraşmak istemez bundan sonra gelecek hiçbir başkan. dolaylı yoldan yine hocaya zarar veriyor bu kişiler ancak şu an acayip bir akıma kapılmış durumdalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın