resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34267
    bugun, dun, haftalardir veya aylardir sosyal medyada, burada, mesajlasma applerinde aleyhinde yazilan alli gullu tum laflar teknolojiye ragmen silinip gidecek. o sozlerin sahipleri de oyle. geriye kalacak tek gercek, uzun sure bu topraklarda kirilamayacak olan kupa rekortmeni kariyeri kalacak. kirilamayacagina adim gibi eminim. niye oldugunun cevabi terimin dunyanin en iyi, en mukemmel teknik direktoru oldugu dusuncesinde degil, kendisinden nefret edenlerde sakli.

    cunku bu rekoru kirmak icin kafadan 10 sezon bu takimda gorev yapmak gerek. ee bu tuketim kulturuyle de yeni gelenin gorevine son verilmemesi icin, yangin cikmamasi icin daima basarilar kazanmasi gerek. tokezledigi noktada celme takilacak cunku galatasaray menfaatleri kisvesi altinda o kisi de hak ettigi krediyi goremeyecek. o yuzden istedigi kadar performansi tavan yaptirsin, onemli olan ciktigi tavan noktasi degil, tutturmasi gereken yulsek seviye basari ortalamasi olacak. ha tabi birisi cikip, geldigi gibi takimi avrupa zirvesine oturtabilir mi? teoride imkani var, pratikte yok denecek kadar az.

    yani yasattigin sevincler bizi cok uzun sure daha sevindirecek gibi gorunuyor hocam. rahat ol, kattiklarinla kulup tarihinin en tepe noktasinda ebedi yerin hazir. bireysel bir taraftar olarak hakkim sonuna kadar helaldir. zor ama yolumuz umarim tekrar kesisir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın