resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34160
    acısıyla tatlısıyla dördüncü döneminin de sonuna geldiğimiz teknik direktörümüz.

    açık söyleyeyim, balık baştan kokmuştu. 3 yıllık planlama gibi iyi niyetle yola çıkıldığında heyecanla futbolcuları bekledim. sonra alınanlara, süre verilen futbolculara falan baktım, eyvahlar olsun dedim. hocanın yönetimle çıktığı bu yol kendisini paralize edecekti, öyle de oldu. hoca yarışmacıdır, hoca sonuç alır. bu planlama işlerinde doğru kurguyu oturtamazsan çok acı çekersin. böyle bir işe hoca niye girişti bilmiyorum, hoca en iyi bildiği işi yapınca "fatih terim" oluyor. yetiştiricilik, temel atma gibi derwall tipi işlere hoca pek uygun değil. aslında hoca son yıllarda kendisini dönüştürdü, 3,5 yıldır bir taktikte ısrar etti ama eldeki personel ona hiç uygun değildi. bu inadı da fişi çekti maalesef.

    şimdi esas sorumluluk yönetimde, bu adamla seçim kazandınız, adamı 3 yıl diyip ikna ettiniz ve yarım dönemde yolladınız. bakın niye yolladınız demiyorum, haklılık payınız olsa da eylemleriniz sonucunda artık direkt hedef sizsiniz.

    galatasaray için kutuplaşmaların bittiği bir dönem diliyorum ama pek de umudum yok. kaos ve kargaşa tam gaz devam edecek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın