resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33228
    malatya gibi rezil futbol oynayan, her hattı dökülen, stoperinde sadık ve semih kaya’nın olduğu bir takımı yenmek için ocak ayını beklememize gerek olmadığını düşünüyorum.
    bu ligde 14 maç oynandı ve sadece 6 galibiyetimiz var. kadro yetersiz lafına kesinlikle katılmam mümkün değil çünkü aynı takım gidip marsilya’ya 4 gol atıyorsa takım ne kötüdür ne de eksiktir.
    sorun hocanın sisteminde yatıyor.
    avrupa’da size karşı futbol oynamak isteyen takımlara karşı geçiş hücumu ile skoru almak bu kaliteli kadro için yeterli olabiliyor ama ligde kapanan takımlara karşı hocanın bir planı, düzeni ve sistemi olduğunu söylemek zor.
    üstelik her maç yapılan saçma rotasyonlar yanlış ilk 11’ler, ilk yarilarin cope atilmasi ve mac ici yanlis degisiklikler maclari icinden cikilmaz hale getiriyor.
    haftalarca forvette halil inadi zaten basli basina tartisilmasi gereken bir konu.
    ınanilacak gibi degil ama malatya gibi futbol fakiri karsisinda oynanan oyunun gelistigini soyleyenleri goruyorum bu daha da uzuyor.
    son bir sozde eski baskanimiz mustafa cengiz vefatindan sonra soylemek lazim. her firsatta federasyon karsisinda yanliz birakildigini soyleyip yonetimle surekli tartisma icine girerdi eskiden.
    aldigi 6 mac ceza, son iki macta aleni hakem hatalari ile ilgili burak elmas yonetiminin arkasinda oldugunu ve destek oldugunu dusunuyor mu merak ediyorum.
    yoksa bu yaptiklari son iki sezonda basarisizliga kilif uydurmak miydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın