resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3573
    benim gözümde takımın 2. kaptanıdır. sahadaki tavrıyla da bunu sonuna kadar hak ediyor. penaltı noktasını temizlemesi, emre belözoğlu'na gösterdiği tepki, geçen sene averaj farkının kapatılabileceği denizlispor maçı sonrası sahada skora verdiği tepki ki o maç 2 gol daha atsak son hafta her şey bambaşka olabilir belki... marcao, kerem ile malum olayı yaşadığı anda ben başlığına ''yolun açık olsun paşam'' yazdım. çünkü ben kerem'e yumruk attı diye gördüm maçı izlerken ama sonra pozsiyonu defalarca kez izleyince gördüm ki yumruk falan yok. kerem'e kızıp fırça atmaya yanına gittiğinde kerem bir daha sus deyin kafa atıyor ama bu yaralayıcı bir kafa değil, bir tepki ki yine haksız elbette. devamında kerem elini marcao'nun formasının yakasına uzatınca da iki defa kerem'in koluna vuruyor indir kolunu diye. kesinlikle yaralayıcı bir darbe yok, bunun teşebbüsü yok.

    yine de yaptığı yanlıştır, verilen para cezası yerindedir. federasyonun verdiği 8 maç ceza ise kesinlikle fazladır, haksızdır.

    hagi, uefa finalinde nasıl çileden çıkıp rakibinin ensesine dirsek attıysa kendisi de çileden çıkıp takım arkadaşına tepki göstermiş, fiziksel temasta bulunmuştur. cezası da kesilmiştir ama. ayrıca kerem de sahada kendisini taktiksel anlamda uyaran ve dahası duruşuyla da forma giyme sayısındaki tecrübesiyle de ve taktiksel önemiyle de kendisini uyaran, takımın liderlerinden olan arkadaşına 3 4 defa sus dememelidir bir daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın