resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31605
    arsene wenger sonrası arsenal, sir alex ferguson sonrası manchester united'ın hali ortadayken kendisi hakkındaki güncel eleştirilerin sorgulanılmasının doğru olacağını düşündüğüm efsanemiz.

    arsenal taraftarları da wenger'in çağa ayak uyduramadığını söylüyordu. pep tedrisatından geçmiş arteta biçilmiş kaftandı. possession tamam, genç vizyoner görünüş her şey harika olacaktı. çok benzerlik var değil mi? zaten bu mainstream sosyal medya görüşünü, özgür demirtaş gibilerin aşırı popülist memleket çözümlerine benzetiyorum. yapısal reform gerek!! vay be, eyvallah hocam bunu bildiğimiz iyi oldu. ceteris paribus koşullarda, herkesin bildiği en popülist önerileri yapmak insanlara muhteşem rasyonel ve farklı hissettiriyor. erdem sinyallemesinden sonra bilgelik sinyallemesi de başladı yani. bu futbolda nasıl tezahür ediyor? ana kuşak olmayan gazeteciler, eski blogçu twitter scoutları, güney amerika 4. liginden maç izleyen ergenler diyor ki baba bak buralarda böyle böyle şeyler var. belçika'da van muhteşem hocayten diye bi adam var. bol pozisyonlu geçiş oyunu oynatıyor gelse burayı öttürür, kurtulalım türk hocalardan diyor. bu hocaların geldiği her muhtelif örnekte de tam tersi oluyor. çünkü buranın şartı hakikaten farklı. başka bir sektör var mıdır ki bu kadar zarara rağmen hala dursun aynı sekilde? siyaset, rant, kapalı kapılar ardında kavgalar.. bunlara gözü kapayıp, bu süreçlerde devasa başarılar elde etmiş adamları küçümseyip iş ögretmeye çalışmak...

    çok uzattık. hoca hayattayken etinden sütünden faydalanmaya devam etmek lazım. bazı kişiler o kurumu kendisi ile şekillendirir, hoca da bunlardan biri. galatasaray'ın yönetici katında, floryasında, tüm türk futbolcular arasinda ligteki, yorumcular ve gazeteciler arasında değmediği temas etmedigi insan kalmamış. hala da isteğı hırsı var. sadece kendisinin yapabileceği -hem deneyebilme özgürlüğü olarak malesef hem de cesaret olarak- bir yapılanmaya da gidilmişken desteklenmese de saygı duyulması bir şart bence. ama bu sözlerimiz en fazla sonra çevirsek bile geriye düştüğümüz ilk maçın gol yeme anına kadar gecerli olur en fazla..
App Store'dan indirin Google Play'den alın