• 14745
    kalite düşüşü görünen sözlük. ama bir ekşi sözlük kalitesizliğinde değil, o kadar değil. o yüzden sözlüğe biraz fazla yüklendiğimizi düşünüyorum. ülkede neyin kalitesi düşmedi? ileriye doğru giden ne var? gören varsa söylesin, ben bilemiyorum.

    eleştiri kültürünü severim. ve ileri taşır eleştirileni, tabi eleştirinin bir ağırlığı olmalı. musleraya (eleştirilmekte çok çok haklı), hocaya (eleştirilmekte çok çok haklı) ve diğer oyunculara (çoğu zaman haksız) bazen eleştirinin ötesinde şeyler yazılıyor. buna dikkat etmekte fayda var. sonuçta bu isimler bizler için önemli isimler. dilin ayarını yapmak elzem.

    bazen, iyi niyetle yapılsa da mantığın ötesinde saçmalamalar da görüyorum. buna diyecek bir şey yok. çünkü eminim ki ben de ağır şekilde saçmalıyorumdur bazen. sonuçta hiçbirimiz futbolun profesyoneli değiliz, aramızda varsa çıksın ortaya *.

    güzel mecra. her şeye rağmen, ülkenin içine sürüklendiği karanlığa rağmen güzel mecra. galatasaray güzel şey çünkü; bizi çoğu kez umutsuzluğa sürüklese de artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın