• 14719
    kalabalık yazar nüfusunun getirdiği sorunların sancılarını yaşayan sözlük.

    maç esnasında yazarların fikirlerindeki ani değişimler artık beni rahatsız ediyor. yeteri kadar izlemedikten sonra niye entry girersin ki? ya da onu da geçtim maçı izliyorsan o an sözlükte işin ne? ayrıca maçı tv'den takip edip de ahkam kesip hiçbir şeyi beğenmeyenler size ne oluyor? sonuçta siz kamera nereyi gösterirse o kadarını görebiliyorsunuz. hıncal uluç böyleydi, oturduğu yerden ahkam keserdi ama bir kere bile maça gittiğini hatırlamıyorum.

    16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı esnasında ve sonrasında özellikle berkan kutlu, luyindama ve feghouli konusundaki 180 derecelik u dönüşleri beni rahatsız etti. kötü dediğiniz şeye yarım saat sonra nasıl iyi dersiniz? yok eğer iyiyse niye baştan acımasızca kötülüyorsunuz?

    tutarsızlık, güvensizliği getirdiği için olsa gerek, sabit fikirli olmayı nasıl doğru bulmuyorsam aynı şekilde ani ve kısa sürede gerçekleşen fikir değişimlerini de sevmiyorum.

    tuttuğum takımın oyuncuları 1 saat sonra övülecekse daha maç başlar başlamaz acımasızca yerin dibine sokulmasın. çünkü bu onları haksız yere eleştirmek oluyor. buna tahammül etmek doğru değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın