resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31226
    futbolun lordu mu yoksa yaşlandıkça gerileme dönemine giren hasta adam mı?

    çok tarih yazdı da yönettiği takım iki yıldır rezalet oynamakta. kadıköy galibiyet serisi bize de yaramadı.

    son iki yıldır tek iyi yaptığımız şey kornerden gol yememek. yavaşız, hımbılız, pozisyon sayısımız gerçek terim hocalık döneminin belki 1/10'u, boşa kaçan adam sayımız bir "kerem".

    önce sorun kendisinde. eski terim yok, hımbıl topçulara güvendi ama bu dağlara karlar yağmakta. kadro dışı kararlarını 1 yıldır alamadı. ama topçuları gönderirken de iyiniyetli olmaya çalışmakta. kararsızlığı kendisini de bizi de bitirecek.

    nacizane önerim okan'ı yanına çağırması geçiş dönemine birlikte girmeleri. okan'a da söz, karar yetkisi vermeli. kavga ve tartışmalar bize olumlu dönecektir.

    akşam ise (bkz: 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı) ümitli miyiz? maalesef değiliz. hoca mazeretleri sayarak beyaz bayrak açmış durumda. takım giresun'u yenebilir mi ondan dahi emin değiliz.

    özetle hoca gerileme dönemine girdiğini kabul etmeli. kadro dışı kararları ve okan ile çift hoca dönemini başlatmalı. zira kendisi ve tff sağolsun her yıl 10 maç civarı ceza almakta. hocasız takım sürekli puan kaybetmekte. okan en azından bu soruna da engel olabilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın