• 27874
    hiç bir maçı kazandıracağını hissettiremeyen takım. bu durumda fazlasıyla can sıkıcı aslında, demoralize olmanın doruk noktalarındayız.

    oyuncular gidiyor geliyor ama oyuncu eksikliği konusu bitmiyor, hep eksiğimiz oluyor sahada. neden galatasaray bir türlü tam olamıyor, deli olmamak elde değil. başkanlar gidiyor geliyor ama bu durum asla değişmiyor.

    hocamız desek başka bir durum. idealistlik sevdasıyla olmayacak takıma olmayacak bir pas oyunu oynatmaya çalışıyor. neden eldekilere göre bir oyun oynamıyoruz, inanılır gibi değil. eldekiler yetmediği için marcao-luyindama-muslera üçgeni maçta sürekli kendini bize gösteriyor. herkes pas oyunu oynamak zorunda değil, bir sürü oyun çeşidi var.

    2015-16 sezonundan beri böyle hissetmiyordum açıkçası, bir galatasaray maçı oynanmasını istemiyorum çünkü o maçın oynanması benim mutsuz olmamı sağlıyor. galatasaray futbol takımının avrupada oynadığı son 50 resmi maçta 4-5 galibiyet alması zoruma gidiyor. makas nasıl bir makas, başka takımları görmesek bu makasa inanıcaz.

    doğru takviyelere, doğru çalışma metotlarına ve bence hepsinden önemlisi bu takımın taraftarı heyecanlandırması gerekiyor. ortada bir sinerji yok ve bu olmadan bir şeylerin olma olasılığı fazlasıyla düşük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın