resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31010
    "ilk 35 dakikadan çok memnunum. ilk defa tam manasıyla baskı denedik ve başarılı olduk; ama pozisyon vermeden gol yemede de başarılı olduk. bunu çalışarak bertaraf etmemiz lazım. bir korner atışından bir de taçtan gol yedik. orada da ölü toplardan gol yemiştik. ilk yarıda pozisyon vermeden 1-0'la girdik; ama pozisyon da almadık. biz de çok pozisyon bulamadık; ama baskılı bir oyunumuz vardı. kaybettiğimiz toplara anında verdiğimiz reaksiyon ilk maça göre daha iyiydi. taçtan bu sefer gol yedik. demek ki konsantrasyon eksiğimiz var. 10 kişi kaldıklarında daha rahat oynadık. pozisyon ve gol de bulduk; ama 2-1’den sonra sadece beraberlik olacaktı. turla ilgili şansımız yoktu.”

    (bkz: 28 temmuz 2021 galatasaray psv eindhoven maçı) ndan sora yukarıdaki yorumu yapmış teknik direktör.
    benim anladıgım meali bizim zaten psv ye rakip olma sansımız yok, 35 dk berabere kalmayı basardık fazlası olmadı. rakip takım 10 kisi kalınca biraz gucumuz yetti belki berabere kalabilirdik.

    bu yorum ustune bu sene, ya da ileride bir basarı beklemek gulunc olur. 2 macta 7 gol yedigin sıradan bir avrupa takımı ile oynadıgın bir turdan sonra sanki bu normalmis hatta iyiymissin gibi bir yorum duymak cok uzucu. bundan sonra makastı, kadroydu, tactı, kornerdi diye diye terim calısamayacak duruma gelene kadar avrupada madara olmaya devam edicez rakip ayırt etmeden. cunku kendisine sonsuz kredi veren muritleri var ve ne yasanırsa yasansın sorumlusu terim dısında herkesi goruyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın