resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30998
    saha içinde gördüğü ile çoğu taraftarın gördüğü arasında inanılmaz fark olan hoca.

    mesela maç sonu diyor ki 28 temmuz 2021 galatasaray psv eindhoven maçında yediğimiz ikinci golü taçtan yedik:

    taçtan gol yemedik sayın hocam. taç atılırken, adamlar gayet çalışılmış bir şekilde topsuz alan koşuları ile bizim savunmamızı uyuttular. taçtan sonra en az 3 pas daha yapıldı. ömer'in hatası da olsa, organize şekilde golü yedik ve savunmada bir allahın kulu uyanamadı!

    ben önceden bu açıklamaların basına ya da dışarıya karşı hocanın karakteri kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama 3 senedir sahada gördüğüm olay, analiz(!)lerin ciddi ciddi bu şekilde yapıldığı ve çoğu problemin sümen altı edildiği. ilk aklıma gelen duran top karşılamalarının yaya doğru yapılması mesela. 2020-2021 sezonunda bu şekilde kaç gol yendi. hala bir uyarı gelmemiş olacak ki, en tecrübeli ve en değerli oyuncunuz bile yapılan ortayı yayda, rakibin tek oyuncusuna doğru yapabiliyor...

    mesela aynı maç içinde psv muslera ile karşı karşıya kalmadığı için hocaya göre ilk 35 dk'da pozisyon vermemiş oluyoruz. halbuki 15.dk'dan sonra psv gazımızı aldıktan sonra elini kolunu sallaya sallaya kalemize geldi. ama hoca bu oyunu iyi buluyor. bunlar bana çok enteresan geliyor.

    bu liste uzar gider. ben hocadan ümidimi keseli çok oldu. bu dönemde milyon eurolar saçılacak genç oyuncuların nasıl geriye gideceğini izleyeceğiz gibime geliyor. umarım ben yanılırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın