resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30991
    taraftarımızın kendisine yönelttiği sorunların tamamı kadro ile ilgili olan bir numaralı efsanemiz. hele babel'e diagne'ye arda'ya feghouli'ye pres yaptır baskısı var, çok komik. ezelinden beri koşmayan oyuncuların karakterini değiştirmesi bekleniyor her halde hocanın. bir de aldı başını gitti şu pres futbolu. pres defansif bir araçtan fazlası değildir. topu kazanmak içindir. topu kazandıktan sonra ne yapacaksın peki? pres yaptırdı diyelim topu kazandık ne yapacağız ceza sahasına mı dikeceğiz. erzurumspor gibi mi top oynamamızı istiyorsunuz. 2000'de fark yaratan prese yüzlerce anti tez yazıldı zaten. gegenpressing oynayan liverpool'un topa sahip olma yüzdesi kaç biliyor musunuz. şampiyon olduğu sene %63. manchester city mesela hiç mi pres yapmıyor. hayır yapıyor ama belli bir saniye sonra defansif pozisyonunu alıyor. pres bir oyun tarzı değil bir enstrümandır, aynı pas gibi. 2000'deki gibi durmaksızın pres yapma denen bir şey kalmadı.

    aytaç kara'nın içinden jean michael seri çıkartmasını istiyorlar, defans önünde %95 pas isabeti ile top çıkarsın isteniyor. mostafa mohamed'i drogba seviyesinde sana bir kitle de var. duran top mesela, kim kullanacak? ömer dışında takımda topa falso verebilen adam yok. cicaldau geldi de frikik izleyeceğiz artık. geçen sene yetersiz bulunan adamlarla çıkıyoruz şampiyonlar ligi elemelerine. hocadan yoktan var etmesini bekliyorsunuz bazı şeyleri. oyunculara yapamayacakları şeyler yükleyip yapamayınca linç ediyorsunuz. hocaya iftiranın bini bir para olmuş zaten. elindeki oyuncular geriye gidiyormuş. oturdum düşündüm dedim kim? kimden bahsediyor bu millet. bir çok yazar arkadaşımızın da mustafa cengiz yönetiminin hatalarını örtmek için bunları yaptığının farkındayız. çünkü bu kadro onların eseri, transferi 10 günde bitireceğiz deyip bitiremeyen yönetimin ya da hocanın değil. ffp belasını bitirmiş. kimseyi almadan kadronun içini boşaltarak ben de bitiririm. bu yöneticilik mi allah aşkına.

    hoca bir gün emekli olup torun sevecek inşallah ama bunu milletin ağzının suyu akarak izlediği bir sistem kurduktan sonra yapacak. hocanın kafasındaki sistem de belli. istediği sistemi oynayacak oyunculardan belli oluyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın