resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30835
    takımın iyi oyunculara değil iyi bir sisteme ihtiyacı olduğu bir kez daha 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı ile gün gibi ortaya çıktı. sadece sistem olsa iyi, çok garip bir oyuncu tercih anlayışı var hocanın… eğer arda, babel gibi oyuncular antrenmanda “messi” kesilmiyorsa neden tercih edilir benim aklıma mantığıma sığmıyor. bir de maçtan sonra bu şekilde yapılan bir eleştiriye verdiğin cevap da zaten gergin olan taraftarı daha da geriyor be hocam. senin bu takım için yaptığın şeylerin bütün camia farkında ama artık çeki düzen vermek gerekiyor.
    en geç 28 temmuz 2021 galatasaray psv eindhoven maçına kadar bu takıma sihirli değnek mi değdirirsin(u: gerçi sihirli değneğe gerek yok, bugün antrenmana kafanda bir sistem planı ile gel yeter) ne yapacaksan yap ve geleceğe dair bir umudumuz olsun.
    burak elmas başkanın geleceğe dair yaptığı konuşmaya ve atacağı adımlara kesinlikle destek veriyorum ama bu şekilde iyi olarak alınanın da kötü yapıldığı* kara delik gibi olan sistemsizlikle ne yapılsa boş…

    yoksa seni ve bizi yıpratacak bir sezonun daha ne sana ne de bize yararı olmaz hocam…
App Store'dan indirin Google Play'den alın