resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3404
    milli takim teknik direktoru.

    acikladigi kadro ile ilgili yorum yapamam. tercihlerine saygi duyuyorum.

    fakat neden pazar gununu beklemedin be adam? tercih etmedigin oyuncular bundan nasil etkilenecek?

    misal, rakibimizdeki adem buyuk. kendinizi adem'in yerine koyun. ıyi bir sezon gecirdiniz, 16 gol 5 asist yaptiniz. ligin en cok gol atan yerli oyuncususunuz. kariyerinizin sonlarindasiniz ve milli takim beklentiniz var. fakat ligdeki son hafta, eski takiminiza karsi, eski takiminiz icin hayati onemde olan bir maca cikacaksiniz. tam macin arefesinde milli takim kadrosuna alinmayarak hayal kirikligi yasamaz misiniz?
    moraliniz bozulmaz mi? bu durum performansinizi olumsuz yonde etkiler ise, cikabilecek dedikodulardan kim sorumlu olacak?

    arti, goztepeden halil akpinar. simdi adam 3.lig gormus, yillardir goztepede. ıstikrarli ve takdir edilen bir oyuncu. yillar sonra milli takima secil, ustune bir de avrupa sampiyonasina gitme firsati yakala. bu moralle "allaaaah, kim tutar beni" derse ve bjk macinda cok cok iyi top oynarsa, halil'e ve adem buyuk'e malum iftiraci taraftar kitlesinin yeni iftiralar atacagindan emin olmayan var mi?

    gelelim galatasaray'dan kerem ve halil'e. kadroya alinmalari ile ekstra motivasyon ile oynarsa, senol gunes'e laf soyleyebilen cikacak mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın