resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29691
    geçen sene draxler değil drexler beyefendi söylemişti inanmamıştım ama haberi çıkmıştı şimdi de yine aynı şekilde aynı haberler çıkıyor.

    hoca antalya kampında antrenmanlar da takımın başında değil de bodrum da bulunmuş. izin günü olarak istediğiniz yere gidersiniz ancak takım neden başında yokken antrenman yapıyor. hoca bu kadar sıkıldıysa seneye hocalık yapmasın, galatasaray onun evi her zaman kucak açacaktır. artık hocalık olmaz, sportif direktörlük olur, başkanlık olur. fatih terim, galatasaray efsanesidir eğer istifa edersem artık bırakmak istiyorum dediğinde yine ahlardan, vahlardan çekiniyorsa yazık ediyor kendisine.

    kafasını sahaya vermiş fatih terim, bu yönetimsel krizlerde, bu parasızlık ortamında, bu saçma sapan transferlerle başka bir isim düşünülemez. benim de özellikle fatih terim dememinde sebebi budur. sen her şeyi ile doğru takım oldun da mı problemin asıl kaynağı arkaya kaçarken sürekli ofsayta kalan şener oldu.

    hoca kafasını sahadan çektiği her an takımı tanımaz olduk. eğer bırakmak istiyorsa adına yakışır şekilde bırakacağını açıklasın, yorulmasını herhalde herkes anlayabilecek durumdadır. adama karşı tüm bir kurul varken üzerine yönetimi ekleniyor üzerine hem kendisinden hem de takımdan kaynaklanan oyun problemi, taraftar baskısı varken bırakmak bence gayet normal karşılanır.

    ancak kafasını sahaya verecek ise tam verecek, neden bu kulübün efsanesi olduğunu hatırlayıp orhan uluca'nın bahsettiği tarzda saha içinde veya saha dışında bir role bürünecek. bizim bunu görmemiz gerekiyor artık hocadan yoksa iki şampiyonluk gitmiş ya da gelmiş artık umrumda değil artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın