resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29672
    galatasaray'ın en büyük efsanesi. babamız gibi sevdiğimiz biri fatih hoca. elbette galatasaray taraftarı için yeri dolacak biri değildir ama sene sonu emekli olup kulübün önünü açması gerekiyor artık.

    senelerdir o kadar zoruma gidiyor ki hocanın göz göre göre yaptığı hatalar, ona karşı olanlar nedeniyle eleştirmeye dilim varmıyordu. bu sezon için de bu geçerli. bu adam bu kulübün en büyük efsanesi, ne kadar yanlış yapsa da şampiyon olamasak bile destek oluruz. fatih hoca yeri dolacak biri değildir bizim için ama hocam artık zamanı geldi sanırım.
    her hafta takım pozisyona giremiyor diye devrede forveti değiştiriyorsun hocam, ya hocam takım pozisyona giremiyorsa bunun sorumlusu forvet oyuncusu mudur sence? mohamed ne yapsın orta sahadan alıp kaleye mi götürsün herif topu? ilk devre kötü oynandıysa anlamsız hamlelerle tüm tuşlara basıyorsun. olur da kazanırsak sonraki maç o kadar sahada. rakip kim? ne oynuyor? bu kadro ona uygun mu? değil mi? hiçbir önemi kalmıyor bunların. sevgili hocam kazanan kadro bozulmaz diye bir şey kalmadı artık. senin sisteminde bu esas onu da biliyorum ama yok olmuyor böyle. sene başından beri kötü oynayıp kazanamadığımız her maç için bireysel hatalar yüzünden diyorsun maç sonu. e hocam kazanınca şansa kazandık, hak etmedik demiyorsun ama? kendimizi kandırmaya gerek yok fatih hocanın devri geçmiş bu çok net yüzüme çarpıyor bu sene.

    fatih hoca olur da seneye devam ederse farklı oyuncularla yine aynı şeyleri konuşuruz, benim pek umudum kalmadı. eskiden winner karakterinden konuşurduk ama şampiyonluk son maça kalsa kazanırsak şampiyon olacağız yine diyemem ben .ünkü ortada bir oyun görmüyorum. naçizane fikrim budur, affet hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın