2020-21 Türkiye Süper Lig 33.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
3 - 0
  • 96
    her yönüyle çok ilginç bir maçtı.

    1-) çağdaş atan; gaziantepsor, kayserispor, eskişehirspor, konyaspor, alanyaspor, yeni malatyaspor ve beşiktaş takımlarında sergen yalçın'ın yardımcılığını yaptı. kısacası sergen yalçın'ın gözbebeği. çağdaş da ona zaten "ustam" diyor.
    2-)alanyaspor maç öncesindeki son antrenmanını beşiktaş nevzat demir tesislerinde yaptı.
    3-)beşiktaş daha ilk dakika dolmadan kolayca alanyaspor ceza sahasına geldi ve pozisyon buldu. alanyaspor defansı hiçbir şey yapmadı.
    4-) cenk'in golünden önce kullanılan korner'e iyi bakarsanız, alanya defansının "hadi kardeşim çabuk at" dercesine bir savunma yaptığını görürsünüz. o kadar kötü yerleşmişlerdi ki, atiba asist yapmasa josef yapardı, josef yapmasa diğeri yapardı.
    5-)khouma babacar bomboş kaleye gol atamadı. o kadar müsait durumdaydı ki, hani topu kaleye kadar sürüp gol atacak kadar önü boştu ama adam gitti anlamsız bir şekilde kayarak son vuruşunu yapmak istedi. 0.25x, 0.5x, 2x her türlü hızda izledim ve bu adamın kaymayı gerektirecek hiçbir durumu yoktu. vida'nın önüne geçer geçmez, son adam olduğunu da biliyor. hani soldan ona yetişebilecek kimse de yok.
    6-) beşiktaş'ın 2.golünde marafona net bir şekilde elini çekiyor. rahatlıkla alacak derecede cılız bir şutu bildiğin bıraktı! eğer aynı hareketi galatasaray'a yapsaydı, şu anda siyasiler dahil herkes ortalığı inletiyor olacaktı. neyse, söylenen her şey söylendi zaten!
    7-) beşiktaş'ın 3. golü de beni çok rahatsız etti. başrol tabi ki de yine marafona. n'koudou ceza sahasına girerken topu ayağından fazla açmıştı. işte bu noktada marafona'nın ellerini hafif alçak uzunlukta olacak şekilde iki yana açıp deli gibi depar atması gerekiyordu. bu sayede hem alanı daraltacaktı, hem de o daracık alanda büyüyecekti. marafona ise isteksiz bir koşuyla sanki defans oyuncusuymuş gibi elini kapatarak gidiyor ve kapattığı yerden golü yiyor.
    8-)maçtan sonra çağdaş atan basın toplantısına katılmıyor.
    9-)alanyaspor takımı, resmi twitter hesaplarını gizlediler. tarihte bunu yapan ilk kulüp olabilirler.

    maçın hakemi ise ayrı bir konuydu. falcao'nun, mostafa'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonun aynısını atiba yaptı ama sarı kart bile çıkmadı. josef sarı karttan sonra 2 tane daha net sarılık fauller yapmasına rağmen kırmızı kart görmedi...

    yani ne desem bilemedim ya valla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın