resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29121
    hatayı çift forvet çıkarak değil, o çift forveti yanlış oyunculardan kurarak yapan hocamız.

    sorun çift forvet sisteminde değil. sorun çift forvette kimleri oynattığımızda. mostafa mohammed elmander'e zerre benzemeyen bir adam, daha çok drogba stilinde biri. yani müthiş vurucu bir adamı gezici forvet rolünde oynatırsan adamın performansı düşer, haftalarca gol atamaz, bu çok doğal.

    gezici forvet rolü için elinde akbaba, babel, oğulcan var. sen hiçbirini bu rolde düşünmüyorsun, üstüne akbaba'yı orta sahada oynatıyorsun. orta saha da doğal olarak boş kalıyor. bu da yetmiyor ikinci devrede orta sahayı daha da boşaltıp kaotik bir formasyon çıkarıyorsun ortaya. bu durumda stoperlerin de beklerin de hata üstüne hata yapması çok normal. yanlış formasyonda oynadığımız her periyotta biz hep tanık olmadık mı zaten, oyuncularımızın istisnasız hepsinin form olarak geriye gitmesine?

    kadromuz şampiyonluğa oynamak için gayet yeterli. trajik puan kayıpları olmasa zaten şu an şampiyonluğun da en büyük adayıydık. camia olarak bu kadar umutsuzsak sebebi hocadan yana yaşadığımız hayal kırıklığıdır. taylan'dan 6, kılınç'tan sol iç 8 yaratan, belhanda'yı saha içinde çok daha etkin kullanan, soso'dan merkezde faydalanan hocamız okyanusu aşıp derede boğdu takımı. hoca her şeyden önce kendi emeklerine yazık ediyor böyle yaparak. önümüzdeki maçta takımda en ufak bir kıvılcım yaratsa bu taraftar en azından sezon için olmasa da gelecek adına kendisini motive eder, kenetlenir. önümüzdeki haftalarda en azından böyle bir tablonun oluşmasını umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın