• 213
    fenerbahçe camiasının güç testi.

    2011 yılında şikenin aklanmasıyla türk futbolunun temellerine dinamit döşenmişti. eğer bu mahalle şampiyonlukları sayılırsa bu döşenen dinamitler patlar ve türk futbolu yerle bir olur. işler geri dönülmez bir hâle gelir. gerçi türk futbolunun yerle bir olması, zaten bu camianın adamı olan nihat özdemir'in ne kadar umrunda olur bilemiyorum. bunu da fenerbahçe'nin kendi çıkarları için türk futbolunu yok edebilecek bir zihniyette olduğunu anlatmak için vurguladım. bunların yaptığı koskocaman şike aklandı bu memlekette!

    devir öyle bir devir ki, gülüp geçtiğimiz, karşı savuma ihtiyacı bile duymayacağımız kadar komik olan iddialar bile ciddiye alınıp gündeme getiriliyor. ben bu mahalle şampiyonluklarının ne yazık ki sayılacağını düşünüyorum. ne olursa olsun buna tepki göstermeliyiz. eğer tepki göstermez isek ne olur?

    eğer tepkisiz kalırsak, oldu bittiyle bunlara bedavadan 9 mahalle şampiyonluğu verilirse, istediği her şeyi yaptırabilen ve bu yüzden gittikçe arsızlaşan fenerbahçe camiası eğer bu şampiyonlukları saydırırsa, bir sonraki hedefleri ne olur biliyorsunuz değil mi sevgili renktaşlarım? kudurmuştan bile beter olan bu fenerbahçe camiası, ezeli ve ebedi ağlaklığıyla meşhur olan beşiktaş camiasını da kafalayıp, geçmişte kazandığımız tüm başarıları güya fetö yardımıyla kazandığımızı iddia edip ellerimizden almaya çalışacaklar. belki bu iddialar hepimize komik geliyor, hatta fenerbahçelilerin kendileri bile inanmıyor belki. ama bu herifler bunun imasını inceden inceden yapmaya zaten başladılar. hem de kendi resmi twitter sayfalarından, hem de kendi başkanlarının ağzıyla!
    https://twitter.com/.../1341844896819388418
    https://www.youtube.com/watch?v=a6KTLhrI1iU

    kısacası 1959 öncesinin meşrulaştırılması, fenerbahçe* camiasının bu ülkede istediği her şeyi yapabildiğinin farkına varmasını sağlayacakır. başarılarımıza her daim çamur atagelen bu camianın bundan sonraki hedefi, kendi deyimleriyle "çocukluk sevinçlerini çalan" şanlı galatasaray'dan intikam, öç ve rövanş almak olacaktır. bunu da bir zamanlar savcılarıyla halı saha maçı yaptığı fetullahçı terör örgütü bahanesiyle yapacaklar. görünen köy kılavuz istemiyor.

    sayın mustafa cengiz ve yönetimini, belki de kendilerinden sonra gelecek olan yeni yönetimi çok ciddi bir savaş bekliyor. bu savaş, 1905 ekiminde, ali sami yen ve onun idealist arkadaşlarının bir edebiyat dersinde kurduğu; hem onların, hem de onlardan sonra gelenlerin binbir emek ve özverileriyle bugünlere getirdiği galatasaray spor kulübü'nün varolma mücadelesidir. kötü niyetli insanlarla karşı mücadele edeceğimiz bu savaşa hepimiz hazır olmalıyız. çünkü başka galatasaray yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın