resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28715
    benim kendisiyle ilgili bir husumetim yok, takıntım da yok haliyle. neden olsun, manyak mıyım ben tuttuğum takımın bir efsanesine, sayesinde defalarca sevinçten ağladığım teknik direktörüne sarayım. olamaz da, bütün sosyal medya hesaplarımı buradaki entrylerimi de incelesinler kimse bulamaz.

    bunu en baştan yazayım da, başımız ağrımasın. aynı şeyleri tartışmaktan, her eleştirenin düşman veya takıntılı görünmesinden rahatsızım çünkü.

    neyse.

    ama fatih terim'in son döneminde oynatmaya çalıştığı bu oyuna temelden karşıyım ve takıntılıyım. kupalar da alsak, önemli zaferler de elde etsek genele vurduğumuz zaman maçların en az %70'inde karnım ağrıyor başım çatlıyor sıkıntıdan. pas pas pas, gol lazım yine pas. gerideyiz pas, hem de anlamsız pas. ben bu oyuna karşıyım. oynatanın adı terim de olsa klopp veya guardiola da olsa karşıyım. inşallah değişir hocanın mentalitesi. oturtmaya çalıştığı bu anlayış; 3 yılda oturmadıysa daha da oturmaz çünkü. 5 yılda da oturmaz, 10 tane scout transferi olsa da oturmaz.

    (bkz: 7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın