• 506
    çuvaldızı kendine batirmayip, iğneyi sürekli bize batıran, sözlüğün eski moderatörü. dünyadaki en büyük sorunlardan birisi her zaman haklı olduğuna inanmaktır ve 18 yıldır ülkemiz bu konuda nirvanaya ulaşmış durumda. muhafazakarlik üstünden terim'e olan inancımız ve sevgimiz yüzünden kullanıldigimizi ima etmiş. yalnız ülke liberallerinin ne olduğunu düşününce muhafazakar olmak çok yanlis olmayabilir, ünal aysal baskanda liberallik adı altında hareket etti, onun sonucu da ortada.

    atatürk dışında, herkes eleştirilebilir benim gözümde. en katı olduğum nokta odur. fakat siyasal islamcıların yaptığı gibi ne var yani atatürk elestirilemez mi diyerek, hakaret etmek, gerçekleri çarpıtmak başka bir durum. bütün gs sevdalıları için önce galatasaray gelir. sonrasında gelen sıralamalar değişebilir, benim için terim gelir. yapıştırılan sıfatla terim biatcisiyim.

    maç günleri, maç öncesi kadroda terim'i eleştirmeyi seven yazarların istemediği bir oyuncu varsa başlığı bir anda alevleniyor, maç esnasında iyi gidiyorsan başlığı sakın, kötü gidiyorsak alev artıyor, birde yenildiysek benzin yetişmiyor. ama yenersek gayet sakin bir başlık olarak alt taraflara doğru gezinince karşımıza çıkıyor. terim'i en cok elestirenlerden birisi kaideyi taciz eden istisna. buna rağmen o da bir terim biatcisi olabilir. maçı izlerken ya da özel hayatimizda terim'i elestirmedigimizi ve sabah akşam i love you terim diye gezdigimizi mi sanıyorsunuz. bir çok kez maç bitiminde, kendi futbol görüşüme göre eleştirel yazı yazmak için terim başlığına giriyorum, yazılanları okuduktan sonra ise kendimi terim'in şövalyesi gibi hissederek yazmaya başlıyorum. terim'i sürekli savunan muhafazakâr olduğu iddia edilen yazarların bunu yapma sebebi liberallerin eleştiri adı altında terim'e saldırmaları olabilir mi.

    terim'i sevmeyen bilirsiniz, bana çok mantıklı gelmese de saygi duyulması gereken bir durumdur, aynı bizim sevmemiz gibi. sözlükten tanıştığım,.her konuda çok güzel sohbet ettiğim, terim'den pek hoşlanmayan yazar arkadaşımla hiç sorun yaşamadan konuşabiliyoruz. çok sevdiğimi bilmesine rağmen bir gün bile biatcisin demedi. ben haklıyım yerine, kibrimizden biraz odun verip, çuvaldızı kendimize de batirirsak, bir çok konuda anlaşmamız daha olası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın