aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6085
    mustafa cengiz yönetiminin icraatlarıyla birlikte fatih hocayı "derin bir yalnızlığa" iten açıklamaları yapıp sonra "ayyy biz öyle demek istemedik ki" diyen "güruh".

    12 ocak 2021 yeni malatyaspor galatasaray maçından sonra gerçekten bir müddet yazmak istemiyordum zira birçoğumuz gibi ben de çok sinirliyim. 14 senelik şampiyonsuzluk döneminde galatasaraylılığa adım atmış biri olarak, bu açıklamaları yapanlar kadar "cefa" çekmediğimiz için eleştiriye hakkımız olmadığı bu platformda yazılınca kanıma dokunduğu için yazmak ihtiyacı hissettim.

    cefa çekmek????

    o zaman derler ki "cefayı" çeken kim, "sefayı" süren kim???

    12 ocak 2021'de yapılan açıklamaları yapanlar "cefa" çekenler mi? yoksa "sefayı" sürenler mi?

    evet biz eski kuşağız, maçka parkında yatanlarız, peugeot aslanını sokak kapatıp boyayanlardanız, sabahın 6'sında kuyruğa girip 8'de copla dağıtılanlarız, sırf tugay'ı izlemek için öğlen 12'de stada girenleriz, bizi galatasaraylılığa uefa kupasıyla adım atmadık, mahallede arkadaşlarımızın dalgalarına rağmen çocuk yüreğimizle galatasaraylılığı hiç bırakmadık. biz de kendimize göre "cefa" çektik. hiçbir zaman kendi "cefa"larımızı yarıştırmaya kalkmadık ama kimse kalkıp da gencecik çocukların "cefa"ları üzerinden "sefa" sürenleri bize anlatmasın. biz ultraslan'ı kuruluşunu da biliyoruz bugün geldiği durumu da.

    ben de "karidesli sandiviçini yiyip yarım saat kala maça girenler kalkmış bana laf çakıyor"mu diyeyim. ah be "sarı" sen de suçlusun. alpaslan dikmen'nin mirasını, kendi mirasınızı hakketmeyen adamlara bırakmayacaktınız.

    yaşlanmışız beee.
App Store'dan indirin Google Play'den alın