• 477
    10 kişi kaldığımızda bile otobüs çekmekten vazgeçmeyen, savunna oyuncusu almaya devam eden, anti futbol oynayan takımlara karşı oynamak zordur. tek gollük canları vardır ama, o golü bulmak meseledir. gol gelmeyen her dakikadan sonraki dakikalar daha zirdur.

    üstüne kaptan hariç tüm takım etkisiz olunca inanılmaz keyifsiz maç oldu. başka takımın maçı olsa izlenmez o derece.

    emre kılınç ilk yarıda kötüydü, 10 kişi bırakıp tüy dikti. oğulcan etkisiz, ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, pek yetenekli değildi. belhanda ve bugün olmayan feghouli hep tartışılan ve taraftarın önemli çoğunluğu için gitseler de kurtulsak denilen isimler. linnes vasat bir adam. saracchi inişli çıkışlı. falcao bugün ona karşı olan sevdamıza son vuruşu yaptı. ne büyük hayallerle geldi ama, van persieden daha büyük kazık oldu. diagne de 13 milyonluk bir kazık. orta saha diye getirilen etebo herkesin malumu. bu takıma nokta atışı 3-4 transfer olmazsa böyle maçlarda hep hüsran dolu sonuçlara gebe olabiliriz.

    takımda tartışma konusu edilmeyen tek yer stoper bölgesi. orası iyi en azından, zaman zaman hataları olsa da. marcao'nun yaptığı hareket emrenin pozisyondan daha kırmızıydı. daha dikkatli olmalı diye hep diyoruz ama çoğu maç böyle şeyler yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın