resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27255
    son haftalarda belki de kariyerinin en iyi performanslarından birini sergiliyor. hafiften 2011 - 2012 sezonundan izler görüyorum takımda. bu kadar eksiğe rağmen takımın bu performansı beni çok mutlu ediyor. kayseri beraberliğinden sonra da yazmıştım, takım aynı kararlılığı gösterirse eninde sonunda pozisyona da girersin, galip de gelirsin demiştim. neyse ki fazla beklemeden 28 kasım 2020 çaykur rizespor galatasaray maçında istediğimiz sonucu aldık. 0-7 olsa kimsenin şaşırmayacağı bir oyun ortaya koyduk. iki senedir rizede yaşadığımız her şeyin intikamını aldık. duyduğuma göre hasan kartal maç 0-3 iken stadı terketmiş. keşke kalsaydı. taylanın müthiş golünü göremedi ):

    neyse imparator diyorduk. maç sonları yaptığı basın toplantılarında yaptığı taktik içerikli konuşmalarını çok beğeniyorum. önceden bu kadar anlatmazdı, detay vermezdi, bu sezon aslında takımın ne yapması gerektiğini, aklındaki taktiği ve futbolcuların neler verdiğini gayet açık açık anlatıyor. dönemi geçti denilen, taktiği yok denilen yazarlar umarım ders almıştır artık diyeceğim de maçı galip bitirdik ya, kesin özetini bile izlememişlerdir adım gibi eminim ): yanlış anlaşılmasın, eksideki yazarlardan bahsetmiyorum, bizzat buradaki yazarlardan bahsediyorum. neyse..

    sözün özü: son haftaki performansıyla içimizdeki irlandalıları inine göndermiştir. daha sezon sonu şampiyon olup bunların inlerine de girecek. inşallah dinimiz amin.

    edit: şu adama istediği dominant santraforu alın bi zahmet. torunlarıyla oynarken bile aklı orda yahu. ayıp ediyorsunuz ey yönetim. çok ayıp ediyorsunuz hem de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın