resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27069
    8 kasım 2020 sivasspor galatasaray maçı için genel kanı ilk 70 dakika iyi oynadığımız yönünde. katılmıyorum. kötü değildik ama sadece istediğini almasını bilen bir deplasman takımıydık. tabi ki bu kupa kazandıracak bir özellik. küçümsemiyorum.

    ama bu maç için negatif yönleri yazmak gerekirse;
    1) kesinlikle güçlü bir oyun planımız yok. gollerimiz bireysel beceriyle geldi. çalışılmış, zoru kolay gösteren gol atmayalı epey oldu. mesela omar gibi sürekli bindiren güçlü bi bekimiz var, defalarca koşu atti adam, bir defa sıfıra indiremedik. oyuncumuzun potansiyelinden faydalanamıyoruz. bu sadece bir örnek...
    2) rakip, sahasında golü olmayan, çok sayıda eksiğiyle hafta içi avrupa kupasından çıkmış ve bitkin bir takım. hücum pres yapamadık. oyunu rakip yarı sahaya yıkamadık malesef. top sivas'a her geçtiğinde geri koştuk.
    3) 70'den sonra yorgun sivas bile bizi fizik kondisyon olarak ezdi. azıcık tempo yaptılar ve tüm defolarımız ortaya çıktı. bu fizik kondisyon seviyesi büyük tehlike.
    4) değişiklikler hatalıydı. belhanda sakatlığı sebebiyle daha fazla zorlamamak için çıkarıldı diyelim, çünkü çıktığı dakikalarda çok diri görünüyordu, emre'nin oyundan alınıp arda'nın sahada kalması hataydı. emre mücadeleci, çabuk bir oyuncu. aynı zamanda da yaratıcı. sahada olmalıydı. babel diagne değişikliği de hatalıydı. oyun diagne'ye uygun bir yapıda değildi. babel yorulduysa girmesi gereken isim oğulcan'dı. feghouli değişikliği ise doğruydu. ancak şunu söylemek lazım, gol geliyorum diye bağırdı. değişiklikler için çok geciktik.
    5) duran toplar yine kanayan yaramız.

    velhasıl takımın gelişmesi gerekiyor. kazanırken de eleştirmek lazım. bu futbol ile şampiyonluk gerçekten zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın