resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26548
    ilk dört maç takım iyi giderken "oww hoca yaptı yaa" "abi adam kafasını sahaya verdi yaa" olup sonraki üç maçtan bir beraberlik çıkarınca "off yeter kovun artık bunadı" "bu adam sistem yok kem küm" diye klavyeler yağlandı tabi haterlar tarafından. kasımpaşa maçında puan kaybı kaçınılmazdı zaten nedeni ise git gel toplam 12 saat glasgow yolculuğu üstüne tempolu bir takımla oynanan sert maç elenmenin verdiği moral bozukluğu tek idman yap maça çık bunlar gayet olağan şeyler. benim bu fikstürde kızdığım iki maç 1- fenerbahçeye puan vermemiz 2- rangers takımını hiç iyi analiz edememiş olmamız.

    fatih hocaya kızdığım tek şey risk almıyor hoca veya oyuncusunu kaybetmek mi istemiyor anlamadım ama hoca bu maçta en azından sağda oğulcanla başla baktın solda arda kötü ikinci yarı babel değil keremi al gibi şeyler denemesi ama yapmıyor. cidden ya idman performansları kötü yada hoca garantiye kaçmaya çalışıyor ama geçen seneden beri yanılıyor işte olmuyor.

    bu adam elindeki oyunculara göre plan falan kuramaz ayrıca çünkü elindeki malzemeler artık limiti doldurmuş doyuma ulaşmış kafalarına göre oynuyor. o malzeme içine bakınca kendisinin istediği babel var sadece orada büyük patladı onun haricinde diagne son dakika transferi, falcao zaten iki şampiyonluk sonrası yönetimin şov yapması, belhanda ve feghouli onun döneminde alınmadı satsan satamazsın sevr anlaşması gibi kontratlar. orta sahaya dön bak kendi parlatabildiği taylan birde süpriz yumurta etebo var. zaten takımın mevkisel ve kalitesel boşluğunun olduğu çok açık. bu adamın şu an yapabileceği tek şey hadi olum oyna hadi olum kas kendini demek. yoksa sen a futbolu oynat ister b futbolu oynat 4m euro alan adam oynamak istemedikten sonra seni takar mı keyfi yerinde iki şampiyonluk almış cv si dolu adamların.

    hocayı ne zaman eleştiricem biliyor musunuz hatta yapamazsa ilk ben istifa diye yazıcam. sen git bu adama moderi jozwiakı coulibaly i (isimler random) istediği adamları al getir bu takım böyle oynasın bu isteksizlik ruhsuzluk hala olsun bir oyun planın olmasın "fatih hoca sen hadi adana huzurevine yerleş" esprisi yapıcam hatta.

    hoca olmasa galatasaray ffp varken iki şampiyonluk falan alamazdı hatta mustafa cengiz ve yönetimi bugüne kadar o koltukta kalamazdı. 10 yılda 8 şampiyonluk 1 uefa kupası sayısız yan kupası olan galatasarayın dört yıldızından neredeyse ikisini kendisi alan adam. zaten 3-4 yıla kalmaz emekli olacak bugünden istifasını isteyip istifa edince "abi united ya ferguson 20 yıl kaldı yeaa her şey şampiyonluk mu yeaa" moduna girmeyin sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın