• 3712
    yıktılar haneyi, eğlediler viran.

    tamam transfer yapamıyorsun. paran yok, risk alamıyorsun, kontağın yok yalı çocukları gibi el altı iş yapamıyorsun. bunlara tamam.

    hoca inatla ısrarla oyuncu istiyor, onun istediklerini alamıyorsun diye senin getirdiklerin de veto ediliyor. buna da tamam. ama kardeşim senin işin yönetmekse orta yolu bulup hocayı da ikna etmesini bileceksin.

    geçen sene nasıl ikna edebildin? bir sürü kiralık oyuncu aldın takıma. alabildin yani. şimdi de alırsın karşına hocayı, anlatırsın derdini. ikna olmuyorsa, inat ediyorsa da yollarını ayırırsın.

    ama ne ayranım dökülmesin, ne pekmezim dökülmesin dersen böyle eline yüzüne bulaştırırsın. cesur olacaksın. çıkıp "transfer yapmıyoruz, parayı harcamayacağız" diyeceksin. "bonservisi elinde olan ya da kiralık oyuncular dışında oyuncu alamayacağız" diyeceksin. buna rağmen hocan inatla, ısrarla senin getirdiklerine burun kıvırırsa gerekeni yapacaksın.

    ha gerekeni yapamıyor musun? o zaman ya hocanın dediğini yapacaksın, ya hocanı ikna edeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın