resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5591
    fm 2005 saolsun river plate günlerinde tanıştık kendisi ile porto alırken acaba avrupa futbolunda neler yapabilecek diye heyecanla bekledik, oyundan tanıdığımız oyuncunun zirveye çıkışına canlı canlı tanık olduk. hayranları merak etmesinler öncelikle, bir zamanlar hayranı olduğumuz bu oyuncuyu biz de en az onlar kadar iyi tanıyoruz.

    bu adam en iyi performansını 4-4-2 ile verdi. yanında hep bir partneri vardı. ancak en önemlisi bu adam prime döneminde kaplan gibi güçlüydü, e boşuna el tigre demediler. ceza sahasında en zor vuruşları bile büyük bir soğuk kanlılık ile yapardı. 1.77 boyuyla 1.90 lık stoperlerin üzerinden kafa vurduğunu gördük biz bu adamın. buraya da prime falcao'nun zirve yaptığı maçı bırakalım. bakalım gerçekten orta sahaya gelmiyor muymuş hiç? https://www.youtube.com/watch?v=G98-_wLAAb8

    falcao'nun en büyük sorunu fiziği bitmiş. daha önce de yazdım. repertuarında 2 gol kalmış adamın. biri penaltı, diğeri ise ceza sahası içinde demarke bir şekilde buluştuğu toplara ayak içi yaptığı tek vuruşlar. 3. bir golü yok. uzun zamandır yok hem de. kanattan orta yapıyorsu ya yetişemiyor, ya sıyırttırıyor, ya timeing hatası yapıyor. hala sorun takımda top getiremiyoruz diyolar. ligde oynadığımız gaziantep ve başakşehir maçlarında falcao diagne değişiklikleri ile üst üste pozisyonlar bulmamız tesadüf müydü sizce? 1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçı özelinde hala falcao'ya top getiremiyoruz diyenler var. hayır sorun top getirmek ya da getirmemek değil. sorun falcao'nun kendisi. prime falcao'nun dün akşam en az 2 golü vardı.

    12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçı sonrası entrym #2971632
    20 eylül 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı sonrasu entrym #2977710
    bu da önceki 2 entrymi okumayıp gol atamadı diye yazıldı zannedip derbi sonrası ofsaytlanan entrym #2984791
    isteyene falcao gelirken yazdığım entryyi de koyabilirim. #2706163 #2739885

    arkadaşım ben bu adamı 20 yaşından beri takip ediyorum. yazdığım entrylerdeki tutarlığı görebilirsiniz. etiket değil performans yorumluyoruz. ve falcao bitik. bize gelirken de bitikti. top ceza sahasına gitmiyor. falcao eren derdiyok kadar bile performans veremezken top ceza sahasına nasıl gitsin bunun muhasebesini yapmamız lazım önce. adam her pozisyon ağır kalıyor her pozisyon güçsüz kalıyor top istiyor atılırken rakibin arkasında kalıyor. nasıl gidelim ceza sahasına?
App Store'dan indirin Google Play'den alın