resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2359
    taraftarımızın neden bu kadar mevzu yaptığını anlamadığım oyuncu. şu hamleyi fenerbahçe yada beşiktaş yapsa bir çoğumuz hayvan gibi para verecekler diye sevinirdik. ben mesela fenerbahçe van persie'yi alırken çok sevinmiştim. çünkü gelen oyuncu yaşı nedeniyle buraya düz bir oyuncu gibi geliyor performans olarak. ama ismi geçmişi var diye bu oyunculara sahada karşılığını almanın imkansız olduğu maaşlar ödeniyor.

    tamam gelirse gelir de bu kadar mevzu yapmak, hırs yapmak çok saçma. falcao şuan gelse sezonu 25 golle bitireceğinin bir garantisi yok. hatta 2019 güney amerika kupasındaki performansına bakarsak 25 gole ulaşamama ihtimalinin daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. saha içi performansı desen bu adam bitirici zaten. çalışkan forvet , yardımcı forvet yada yaratıcı forvet değil bildiğin bitirici. attıkça var olan bir adam. falcao'ya vereceğimiz paranın yarısını verdiğimiz gomis'ten 30 gollük performans aldık ki gomis'in ekmeğini taştan çıkartıp attığı goller vardı.

    sözün özü falcao'nun yaşı 33. iyi bir performans verse bile aldığı paranın hakkını kesinlikle veremeyecek. e o zaman bu tezcanlılık, bu istek, bu ya falcao ya ölüm kafası neden anlamak gerçekten güç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın