• 3449
    en son totti'nin gençliğinde şampiyonluğa oynamış roma'da transfer edilmesinin üzerinden 1 sene geçmeden durgun ve ağır futbolu nedneiyle yuhlanması sonucu ıskarta listesine koyulan steven nzonzi, southampton'ın ciddi bir yatırım yapmasına rağmen ıskarta listesine koyduğu karın kaslarından ameliyat olmuş ve yaz kampı yapamamış sezon içerisinde en az 20 maç kaçıracağı ve o sezon için hiç bir zaman %100 formuna ulaşamayacağı baştan belli olan lemina, üstelik transferin son günü gelen lemina ve jean michael seri orta sahasını kurdu diye ligin çok çok üzerinde bir orta saha kurduğu iddia edilen yönetim.

    bir kere her şeyi bir yana bırakıyorum dünyanın en iyi orta sahasını da kursanız kiralık olduktan sonra hiç bir anlamı yok. ben göbekte 3 tane kiralık oyuncu oynatıp da şampiyon olabilmiş bir takım bilmiyorum. bilen varsa ve yeşillendirirse cidden çok memnun olurum.

    diğer bir husus oyuncu satma mevzusu. eljif elmas'ın, vedat muriqi'in hatta moussa sow'un transferlerinden sonra şu konuyu tartışmak bile yersiz diye düşünüyorum. isteyen ticari ilişkilerini kullanıyor, 2 menajer yetkilendiriyor gayet de satış yapıyor. 6 ya satıp menajere 500 komisyon vereceğine 16 ya satıp menajerine 2 komisyon ver. her türlü daha kardasın. bence sadece satmada değil almada da çok zayıflar. kaz gelecek yerden tavuk esirgemeye devam ettikleri sürece de menajerler bağlantılarını kullanıp bizi böyle köşeye sıkıştırmaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın