resim
Dorukhan Toköz
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 166
    linnes takasına dair haberi sızdıran kişiye güvenim çok düşük ama olursa sevineceğim bir gelişme olacak.
    --- alıntı ---
    eskişehirspor'da forma giyen 21 mayıs 1996 doğumlu sağ bek. 2015 yılından bu yana a takım formasıyla 24 resmi maça çıkıp ortalama 53 dakika sahada kalmış; 2 gol, 1 asistlik performans sergilemiştir. türkiye u21 milli futbol takımı'nda da 2 maç tecrübesi vardır.
    --- alıntı ---
    tabi ki sözlüğe dahli otsukarci tarafından gerçekleştirilmiş oyuncu. her ne kadar bizim şampiyonluğumuzla sonlansa da 2018-19 sezonunda oynadığı futbolu çok beğeniyordum. yaşadığı talihsiz sakatlığa kadar üstüne koyan, yabancı sınırlamasının olmadığı dönemde formayı alan ve bırakmayan bir oyuncuydu. o sakatlık yaşanmasaydı bu tarz konular konuşulmuyor, kendisi yurtdışı transferin konusu oluyordu yüksek ihtimalle.
    orta alanda görev alabilecek gayet tempolu bir oyuncu ve linnes ile aynı parayı vererek hem orta saha rotasyonuna tempolu bir oyuncu hem de sağ beki kolaylıkla yedekleyecek bir saha içi jokeri elde etmiş oluruz. adamın orjini sağ bek iken gayet iyi bir orta alana evrilmişken faydalanılabilir. euro 21'de de kendi pazarını yaparsa, satıp ffp ilacı bile yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın