• 3053
    alın size falcao açıklaması fatih hocanın; https://www.youtube.com/watch?v=GzqmNTAJdDs
    neler söylemiş o günlerde. falcao'dan önce bir ton problem varken aylarca falcao etrafında döndü bu yönetim. diagne transferinin nasıl gerçekleştiğini düşünün yapılmayan transferler sonrasında koca bir kaos ile geldi. gerçekleşmeyen cornelius transferleri. tüm bunlarda bile bir kere bile yönetimi hedefe koyarak konuşmadı hoca.

    şimdi arda turan transferindeki duruşu övülüyor. sen her istediğini yaptın da mı ardayı bu kadar karşı çıkıyorsun. ozan kabak transferi hoca karşı çıkmasına rağmen gece 1 de sattınız adamın haberi sabah ki antrenmanda oldu. şimdi bu kadar şeye rağmen bu adam bunlarla alakalı bir isyan etmemişse sizinde öyle yönetilicilik taslayacak haliniz yok.

    iş kendilerine dokunduğunda televizyona fırlayanlar, açıklama yayınlayanlar konu galatasaray, konu fatih terim olunca buldukları ilk deliğe kaçıyorlar. yusuf günay yine twitter fenomeni gibi açıklama yapmış bu kadar zamandır bir kere bile televizyona çıkıp konuştuğunu görmedim adamın.

    tüm bunların içerisinde mustafa cengiz de tarafsız değildir. o da böyle düşünüyor ki bunlar yaşanıyor başkansız bir hiç olan yönetim tek başına böyle davranamaz.

    koltuğunuzda sizi tutan kişi fatih terimdir. bunu böyle bilerek hareket edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın