resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25653
    kendisinin kredisi yüksek olması, takımı caner, arda gibi çerçöple doldurabileceği anlamına gelmiyor. ayrıca bu tutumu kendisine de yakışmıyor. her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok ama her sezon avrupa'da olunması elzem kazançlar ve marka değeri için.
    öte yandan cok başarılı olduğu için kulüpte para olmamasına rağmen her istediği yapılacak diye yazılı veya yazılı olmayan bir kural da yok.
    kendisi dışında kimse terim istifa falan demezken bundan mağduriyet yaratmaya çalışmak cok saçma. arda transferi ile bu yönetim ve camiayı zorlamak yerine önce diagne, babel, feghouli, belhanda, falcao ve benzeri isimleri ne yapacağız; santrfor, hizli kanat, stoper mevkilerinin as ve yedekleri nasıl ve kim olarak düşünülüyor, birinci kalecimiz kim olacak muslera yokken vs gibi elzem konularda elini masaya vurmalı kendisi.

    takımda bunca yüksek bütçeli ama oynamayacak adam varken arda mevzu bahis bile olmamalı. ayrıca son 8 macta sadece 2 puan alabildi o konuyu da unutmamak gerekiyor. önümüzdeki sezona da bu şekilde bir skandal seriyle başlayamaz. galatasaray markası inanılmaz zor bir ekonomik dar boğaz içinde. taraftar bunu ısrarla anlamak istemiyor. terim de (haklı olarak) alışık olduğu sonsuz bütçeli kadroları özlüyor olabilir ama artık maalesef galatasaray öyle bir takım olamayacak. bu duruma bir an önce adapte olmasını bekledigimiz galatasaray efsanesi.
    ayrıca kendisi superman falan da değil. 70 yaşına geldi. biz cok seviyoruz diye her sabah 7'de kalkip antrenman sahasında çalışmayı daha ne kadar kaldirabilecek? neden yanına kendi ismine yakışır bir teknik ekip kurmaz anlayamıyorum. ben terim yanında sneijder, drogba, kewell gibi isimleri hayal ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın