• 5074
    kendilerinden ne onlarca yıldız oyuncu transferi ne de milyarlarca lira artı kasa beklentim var sadece tek bir beklentim vardı sadece bir (1). o da bize haksızlık yapıldığında karşılığını en sert bi şekilde aksiyon olarak gösterme ama günlerdir bizimle dalga mı geçiyorlar kamera şakası mı yapıyorlar hiç anlamıyorum.
    makamına saygısı olan adamlar bunu yapmaz 30 milyon taraftarına saygısı olan adam bunu yapmaz kalecimiz okan kocuk'un babası bile lastik yakarak tepki gösterdi bu sessizlik ne anlamıyorum. lütfen artık çıkın imkanlar dahilinde en sert kararları alın kimse neden demez herkes arkasında durur galatasaray makam mevki maddiyattan çok daha yücedir biriniz bile bunu kavrayamamış çok yazık.
    en çok ağrıma giden nokta kimse kendilerinden zerre korkup çekinmiyor kanıma en çok bu dokunuyor, en ufak bir çekincesi olan olan adam dalga geçer gibi hala ali palabıyık denen zatı maçımıza hakem olarak atayabilir mi buna cesaret edebilir mi?
    özünde hiçbirinin kötü olduğuna inanmıyorum inanmak istemiyorum ama galatasaray'ı da gerçek taraftarı kadar sevdiğinize asla inanmıyorum artık seven insan bu kadar kulağının üstüne yatmaz.
    dipnot: başkanımız mustafa cengiz'e tekrardan geçmiş olsun dilerim allah onu ailesine sevdiklerine bağışlasın inan etsin ki onun için çok dua ettim umarım kılına zarar gelmez aslan gibi ayağa kalkar ve bizi ezdirmez ben kendisine inanmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın