• 69
    hamza hamzaoğlu hakkında yazdığı yazıda son paragrafta 'hamzaoğlu'nun sevilmeme nedenlerinin başında türk olması geliyordu.' diye yazdığı yazıyı görünce, sözlüğü birkaç sene önce bıraktığında -airkaynana'ya selam olmasın- kendisini neden takip etmeyi bıraktığımı bana hatırlatan extensor nickli yazar.

    seviyorum sevmiyorum bir şey diyemem zira kendisini tanımıyorum ama zamanında 'siz ne anlarsınız' veya karşısındakine 'sen kimsin' tarzı cümleleri karşısındakine tanımadan etmeden kuran birine ben ısınamam. hayatımda da hep böyle olmuştur. ha şimdi diyecek ki bana ne ulan senin ısınıp ısınamamandan ki haklı da, asıl konuya geleceğim son paragrafta. kendisi biraz üstten bakan birisi sanırım, daha önce tartıştığı kişilerin yazdıklarından da biraz o sonuç çıkıyor.

    ben ne analiz uzmanıyım ne de spor yazarı. sadece sporu seven bir taraftarım. yazacaklarım da o gözden olacak. hamza hoca'nın sevilmeme nedeni türk olması değildi, o sene en basitinden yasin'i galatasaray taraftarı ne kadar sevdi değer verdi, yasin türkiye kupasında iyi performans gösterince taraftar baskı yaptı takımda 11 çıkması için alkışladı tezahürat yaptı, açıp her yerden bakabilir. yoksa sırf hamza hoca türk diye sevmeseydi kimse şampiyonluğa koşarken söylediği 'olacak olacak' mottosunu taraftar sezonun mottosu yapıp resmini pankartlarla tribünde açmazdı. hamza hoca'nın sorunu ister siz yönetimi korumak diyin ister vizyonsuzluğu diyin ben bir adını koymuyorum onun; yok içimizden hallederiz, yok umut gibi koşan kaç topçu var vs. diyip önüne gelen fırsatları elinin tersiyle itmesiydi. bir de galatasaray tabii ki de her maç kazanamaz ancak çıkıp tam hatırlamıyorum ancak 'her maç galibiyet beklemesin taraftar' gibi bir şeyler demişti. bu denir mi, koskoca takımın başındasın türkiye'nin en büyük kulübündesin yaptığın açıklamalara bak. talihsizlikler silsilesi resmen. e yönetim de kötü gidiş olunca türkiye'de her zaman yapıldığı gibi hamza hoca ile yolları ayırdı. daö'ye de selam olmasın.

    velhasıl kelam kendisi talihsiz açıklama yapmıştır. kimsenin vedat'a bir şey dediği yok, ktei'nin çıkardığı gibi vedat'ın istatistikleri ve oyun içindeki durumu o kadar para ederse diğerleri niye etmiyor çıkarımını bu kadar tiye almasına hiç gerek yoktu. herkesin sevdiği beğendiği oyuncular veya oyuncu tipleri vardır amenna ancak bu şekilde karşıt fikir belirtirken o üslubu yakışmamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın