• 67
    kendisini uzun zamandır takip ederim, "ivan shatov" olduğu dönemler benim için kıymetli.

    bir kaç kere aynı ortamda da bulunmuşluğumuz var. sanırım popülarite insanları değiştirebiliyor. evvela fikri konuşalım...

    sinan "galatasaray taraftarları uzanamadığı ciğere mundar diyor!" diyor. oysa konuşmasında buradaki bir entriye gönderme yaptığı o kadar belli ki... ama işin garibi vedat muriqi başlığında vedat'ı öven ve de yeren bir sürü fikir söz konusu. yani tüm bir sözlüğün ya da galatasaray taraftarının vedat'ı kötülemesi gibi bir durum yok. devam ediyor, istatistikten, kıyaslamalardan bahsediyor. oysa sözlükte uzun zamandır futbolda ileri uç oyuncuları ile alakalı sürekli bir tartışmanın döndüğünü kendisi de biliyor. nereden biliyorum, çünkü buraya taş atıyor, demek ki burayı takip ediyor. bununla da yetinmeyip kaideyi taciz eden istisna'nın vedat'ın neden 40 milyon euro etmeyeceğini açıklamasını küçümseyip eleştirirken, kendisi bu konuya ekstra bir açıklama da getirmiyor.

    eleştiri denilen şey içinde bir alternatif fikir barındırmadığı sürece değersizdir.

    "bu film kötü olmuş!"

    tamam ama sen ne öneriyorsun... cevap yok...

    bu bir türkiye özeti aslında. en azından sinan konuşurken sözlükten bahsedebilir, buradaki genel kanıyı görüp ardından böyle bir itiraza takıldığını ve bunun da şu veya bu sebeple gereksiz bir tartışma olduğunu söyleyebilirdi.

    ama yapamadı... yapabilir mi... göreceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın