• 541
    oncelikle senenin basindan beri bu son 8-9 haftadaki oyun icin tesekkurler hocam. belki de 2000 senesinden beri izledigimiz en iyi galatasaray'i izliyoruz, ben uzun suredir bu kadar iyi top oynayip baski kiran bir takim gormedm, dunku sivas deplasmanindan bu ligde kimse cikamazdi, buna basaksehir ve trabzon dahil. belki de 15-45. dakikalar arasi oyunumuz bu sezondaki su anlik zirvemiz. burada ugur k'ya parantez acicam, herkes galatasaray'in oyunu oturmus dediginde kendisi bence galatasaray bir tik daha iyi oynayabilir dedi, hakli cikti, bir tik daha oynayabilirmisiz ve oynadik.

    ama... bir kac degisilik hatasi yapti hoca, ilk olarak sakatliginin etkisiyle performansi dusmus lemina'yi 45 de cikarip belhanda ile baslayabilirdi 2. yariya. belki iyi giden takimi bozmak istemedi ya da baska bir sey ama lemina dun pek iyi oynamadi, ki bunda sakatliginin ve zeminin etkisi de var. lemina bu macta 45 oynatilip haftaya ki besiktas macina saklanabilirdi. belhanda'ya laf eden olacaktir ama 2 hafta onceki fenerbahce macinin en iyi 3 oyuncusundan biriydi, bunu en azili belhanda dusmani spor yorumculari bile soyluyordu. dunku mac da tam belhandalik macti, sinirlenecegi bir durum da yoktu zaten, kart goremezdi kolay kolay.

    2. ve 3. hata ayni sey aslinda, orta sahayi cok erken bosaltti hoca. 80. dakika itibariyle dengede giden 2-2 lik macta bir anda orta sahayi sivas'a biraktik. adem ve emre akbaba oyuna girdi ama ne yaptilar, koca bir hic. bu degisiliklikleri yapma demem ama son 5 dakikaya birakabilirdi. ben olsam hic yapmazdim, gomulmeye baslayan sivas'in kalecisinin de savruklugunu gorup sut cekebilen orta saha oyunculari ile oyun ustunlugunu korumaya devam edebilirdim. zira forvet oyuncusu almak hicbir zaman daha iyi hucum edeceginizi gostermez, ki boyle oldu. defanstan oyuncu cikarip orta sahaya alarak da yapabilirdi bunu. bu sadece benim degil, falcao'nun da gorusu ayrica, neden mi diyorum 83. dakikadan itibaren surekli orta sahaya gelip top almaya calisti falcao. bu bir mesajdir, bu top oynamadiginizin en buyuk kanitidir zaten.

    bu maci kazanmak zorunda degildik ama yenilmemek zorundaydik, hoca bunu cok ufak bir kazanc icin cok riske atti. yine de canin saoglsun hocam, senin bu cesaretin olmasa baska bir suru seyi de basaramazdik dogruya dogru.

    neyse ki kaybetmedik ve trabzon'un puan kaybetmesiyle cok da bir sey degismedi. bundan sonraki her maci kazanmak zorundayiz ki basaksehir macina kadar oyle olacagini dusunuyorum, bu top oyunu ile bizi basaksehir disinda hicbir takim kolay kolay beraberlige bile zorlayamaz.

    konsantrasyon ve 23!

    son bir edit: bitimiyle an itibariyle en buyuk 1.5. favori oldugumuz mac. 1 basaksehir, trabzon bana gore yaris disi kalmak uzere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın