• 539
    maçın geneline baktığımızda müthiş bir oyun ortaya koyduğumuz, ligin ilk yarısındaki sıkıntılı halimizin aksine hücuma çıkmakta ve pozisyona girmekte hiçbir zorluk yaşamadığımız bir maç oldu.

    bu zor ve çekinilen deplasmanı ancak ve ancak erken gol ile kolaya çeviririz beklentisi ve düşüncesindeydim fakat tam tersi bir başlangıç oldu ve erken yediğimiz golle geri düştük ve işleri kendimiz için daha da zor bir hale soktuk. işte tam da buraya dikkat, sivas deplasmanında da tıpkı fenerbahçe deplasmanındaki gibi* erken golle geri düşmemize rağmen geri çevirmesini ve öne geçmeyi başardık. bu çok saygı uyandıran bir karakter ve istek. bunu görmek bile sevindirici.

    fakat sivas deplasmanında işler kadıköy deplasmanı gibi olmadı maalesef. belki o maçtan bile daha iyi oynadık, hücum varyasyonları açısından belki de bu sezonun en iyi galatasaray'ı vardı sahada. başta feghouli olmak üzere mariano, seri, falcao aldıkları her topu faydalı ve olumlu kullandılar. fakat fatih hoca'nın dediği gibi gri bir pozisyonda çalınan penaltı ile 2 puanı bırakmış olduk. penaltıdan sonraki 35-40 dakikalık bölümde de maalesef 3 puanı getirecek golü bulamadık.

    sonuç olarak gerçekten bu kadar iyi ve istekli oyunun hakkı 1 puandan fazlasıydı. lakin yine fatih hoca'nın maç sonu ifade ettiği üzere takımın karakteri, oyunu, temposu o kadar memnun edici ki bu kaybı telafi etmememiz için bir neden yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın