• 536
    maç öncesinden 2. devrenin en zor maçı olacağı belli bir deplasmandı: #2880561.

    hafta başından beri de aleyhimize yapılan bütün çalışmalar sonuç verdi. bu çalışmaları yapanlar artık bu işin af edersiniz orospusu oldukları için ince ince, güzel güzel işlediler.

    1- mert hakan ve emre kılınç maç satacak: amaç? oyuncuları baskı altına alıp gaza getirmek ve bize karşı ekstra oynamalarını sağlamak. sonuç? olumlu. oyuncular kıçını yırttı, kavga çıkardı, aidiyet(!) gösterdi. yoksa herkes biliyor kimsenin fenere satar gibi göstere göstere maç satmayacağını. amaçları oyuncuları ekstra gazlamak.

    2- cimbom kollanacak, deplasman penaltısı atacak. amaç? hakemler kendini ekstra ispat çabasına girsin. sonuç: aleyhte saçma bi penaltı. bize çalınsa mete sezonu kapatırdı. o derece.

    not: canım muslera. maç başından beri her çirkefliği yapan, çoktan atılması gereken adam için topu taca attın. oyunu başlatsan, pozisyon geçse, o hakemi var çağıramazdı. pozisyon o kadar griydi ki...

    not2: bakın bütün hafta saracchi konuşulacak. beşiktaş maçı hakemi ekstra mimleyecek, daha ilk yarıda kesin sarı göstertilecek derbide. ciğerini biliyorum bu ciğersizlerin.

    not3: bu takıma hakkım helal. şampiyonluk kaçarsa bu devreden dolayı değil ilk devreden dolayı kaçacak. 2020’de izlediğimiz galatasaray gözlerimizin pasını siliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın