• 529
    fener maçından bile daha iyi ve baskın oynadığımız maçtır. olmayacak bir penaltı ile maç 2-2'ye gelmese 3-1 ya da 4-1 bitirmemiz işten değildi. penaltıdan sonra da en azından 3-1'i yapabilecek pozisyonları da bulduk. olmadı. ilk 10 dakika gelen sivas baskısı dışında oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi. zaten ikinci golü de kendi hatamızdan, pozisyon bile yokken penaltıdan yedik.

    açıkçası çok kötü oynayıp da yenilsek bu kadar üzülmezdim. çünkü gerçekten 3 puanı hak etmiştik. seri'nin tamamen gereksiz hamlesi nedeniyle kucağımızdaki maç berabere bitti.

    bu topu, sivas deplasmanında oynayabilecek başka bir takım yok şu an ligde. başakşehir bile böyle oynayamaz. o penaltı olmasa sivas maç sonuna kadar bizim kaleye şut bile çekemezdi belki.

    maçın sonuna doğru gelen dağınıklık ise ömer ve lemina'nın yerine emre akbaba ve adem büyük'ün girmesinden dolayı ortaya çıktı. açıkçası adem, soso yerine girse bence daha doğru bir hamle olurdu.

    ne yazık ki sezonun ilk kısmında kaybettiğimiz saçma sapan puanlar yüzünden kredimiz çok az. yoksa mesela ilk yarıdaki ankaragücü maçında, malatyaspor maçında ve konyaspor maçlarında o saçma puan kayıplarını yapmasak şu an "bu da nazar boncuğu olsun" diyorduk. ancak şu an içerdeki bjk ve trabzonspor maçlarının yanında başakşehir deplasmanından da 3 puanla dönmek zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın