• 528
    eh yani bu puan kaybına çok da şikayet edilmez.

    özellikle ilk 10 dk'da acayip bi baskı yaptı sivas. galatasaray'ı kendi sahasında adeta boğdu. sivas, ikinci bölgede topu kaptıktan sonra saniyeler içinde topla ceza sahamızda doluşmayı bildi. 7. dk'daki gol de bunun sonucunda geldi. aslında bu ersun yanalın galatasarayımıza karşı hayal ettiği plandı fakat rıza çalımbay ondan farklı olarak popülist laflar sergilemek yerine takımına doğru direktifleri doğru vermişti. tabi bi de sezon boyunca süregelen oyunun devamıydı bu. anladınız işte ne demek istediğimi.

    ama galatasaray golü yedikten sonra öyle bi olgunluk gösterdi ki... önce geriden topla çıkarak yavaşça baskıyı kırdı sonrasında geçiş hücumlarını isabetli oynayarak sivas'ın önde konumlanan savunmasını cezalandırmaya çalıştı. yavaşça skorla birlikte oyunun ibresi de bize dönmüştü. bu kısmı izlemek gerçekten çok zevkliydi.

    zevkliydi tabi fakat kafa karışıktırıcıydı. çünkü böyle bi olgunluk anca onlarca maç sonucu alışkanlıkların pekişmesiyle olur. galiba fatih hoca ve öğrencileri* bunu 6-7 maçta başardı galiba. gerçekten de 2019-2020 galatasaray'ı insanda bipolar etkisi bırakıyor.

    seri minimum risk alarak ve açık bi hata yapmadan nasıl penaltı yapmayı başardı kendisi dahil kimse anlamadı. valla açıkçası faul olduğu tekrarlardan belli olsa da benim içim sinmedi, hocam penaltı penaltı gibi olmalı değil miydi?* asıl önemlisi ise sivas penaltı olmadan tabelayı lehine çevirebilir miydi, onu cevaplamak zor.

    skorun eşitlenmesi sivas'ın çok işine geldi, lemina'nın çıkması da. lemina'nın sakatlıktan döndüğünü de düşünürsek hamle anlaşılabilir ama galatasarayın rakip ceza sahasına enine çok dar yayılması istediği pozisyonları bulamamasına yol açtı. maçın hakkı da böylelikle beraberlik oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın