• 516
    takımımızın göze hoş gelen futbol sergilediği, bolca pozisyona girdiği ama beraberlikle biten süper lig 2019-2020 sezonu şampiyonluğu yolundaki rakiplerimizden biriyle oynadığımız maç.

    kendi adıma maç başlamadan ve ilk 15 dakikadaki sivasspor baskısının ardından golü yediğimizde de galibiyeti alacağımızı düşünüyordum. ikinci yarıda sivasspor'a beraberliği getiren golden sonra da rakibe pozisyonlar vermemize rağmen pozisyonlar da yarattık. ve hocamız, emre akbaba ve adem büyük hamleleriyle galibiyeti arzu ettiğini gösterdi. tüm bunlar, takımımızın sezonun ilk yarısındaki sorunlarından büyük ölçüde kurtulduğuna işaret ediyor.

    deplasmandaki fener galibiyetine rağmen şampiyon olabileceğimiz konusunda şüphelerim daha güçlüydü, çünkü takımımız galip gelse bile pozisyon yaratma sorunları yaşıyordu. fener maçı da fenerin berbat durumda olması nedeniyle doğru bir ölçü değildi. ama 8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçında ortaya konan futbol, girilen pozisyonlar ve hocamızın galibiyet arzusu ile birlikte şampiyon olabilmemiz yönündeki şüphelerim büyük ölçüde kayboldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın