• 356
    "olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. unutmuş gibi yap. çünkü güzel şeyler, onları hiç beklemediğinde gerçekleşir."
    gabriel garcia márquez.

    yıllarca bekledik. çok daha büyük oyuncularla bu maçlara çıkarken de bekledik. olmadı. o sahada kupalar kaldırdık; ancak bir türlü yenemedik. bekledik. her seferinde umutla bekledik. olmadı. belki de olmuyor diye zorladığımız için gerçekleştiremedik beklentilerimizi. oluruna bırakmak en güzeli belki de. belki bir gün baros'un direkten dönen topunu geç de olsa o kaleye sokabilecek biri çıkacak ve o galibiyet golü ile o galibiyeti göreceğiz. beklemeyeyim diyorum. belki beklemezsem gerçekleşir diyorum; fakat bunu düşünürken bile bir beklentinin içerisinde olduğumun farkına varıyorum. yine bekliyorum. bu maçta lemina olsaydı beklentim daha büyük olacaktı. yokluğunda biraz enerjim düşük bu konuda. lemina olsaydı bu maçı önceki maçlar öncesi gibi kesin bu sefer galip geleceğiz diye beklentiye girebilirdim. ama lemina yok ve en azından bu şekilde bir beklentim yok artık. belki de bu düşen beklentim ile beklemediğim bir güzel şey yaşarım.

    belki de fenerbahçe'yi sahasında yenebilmek o kadar da güzel bir şey değildir bizim için ve sadece bir teselliden ibarettir. asıl güzel olan şampiyonluklardır! bize güzel gelecek olan şampiyonluklardır ki 2018-2019 sezonundaki gibi şampiyonluk gitti deyip beklentimiz kalmayınca gerçekleşti bu güzel şey.

    kendime söz verdim kaybedersek üzülmeyeceğim. kazanırsak da abartılı sevinmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın