aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 171
    eleştirilemez bir oluşum değildir. eleştri olarak algılanan şey " şu çok berbat." " hiç bir işe yaramıyorsunuz." "ıııh olmamış" vs şeklinde olmaz. nedenleri, niçinleriyle yazdığınızda ve yanlış olduğunu düşündüğünüz bir olayın alternatifi olarak çözüm ürettiğinizde anlamlı olur.
    ultraslan sadece elestiri yapmak için hazırda bekleyen insanların hedefidir. bir maçta tribünler mükemmel olduğunda kimse gelip, "bugün çok iyiydiler." "iyi hazırlanmışlar" vs demez. çünkü biz sadece muhalif olmaya alışkınızdır.
    herkesin elestirmeye hakkı vardır. vicdanı eleştirebilirim diyorsa eleştirecektir elbette. emek veren kimseye sen eleştirmemelisin denmemiştir*.
    ultraslan oluşumu içerisindeki herkes biletini kombinesini yönetimden almaz! her dakika bu konuda kendilerine bok atılamaz. ultraslanım diyenler tribünden kesinlikle rant sağlayan insanlardır demenin pek doğru olmayacağı aşikardır. hea siz ordan baktığınızda öyle görünüyor herkes de, neden benim etrafımdakiler kendi paralarıyla kombine- bilet alıyor?
    oluşum içerisindeki aldığı bursu maç biletine veren üniversite öğrencilerini yok sayma hakkını kimse kendinde bulmasın.
    ve içerisindekiler körü körüne ultraslan savunucusu değildir. saygısızlık yapılıp, hak yenme durumu ortaya çıktığında bir nokta koymak gerekir bazen, destur çekebilsin diye insanlar. bütün mesele budur.
    kötü olunduğunda kötü diyebiliyoruz biz, bu böyle olmamalıydı diyebiluyoruz sandığınızın aksine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın