aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 166
    galatasaray tribünlerinin ortak ismidir. zayıf halka olma ihtimali de yoktur. zira baska halka yoktur. ultraslan zincirin adıdır. alt gruplar onun birer halkasıdır. tribün nedir?, nasıl olur? bilmeyen kişilerin, tribüne zerre emek vermemişlerin, gerek uykusundan gerekse zamanından feragat ederek galatasaray için-tribünleri için hiçbir şey yapmamışların eleştiri haklarının olmayacağı bir gruptur. sadece evde televizyondan izleyerek, radyodan dinleyerek haklarında yorum yapmak hiç sağlıklı değildir. sırf hava soğuk diye tribüne gitmeyen kişilerin ise nazarımda tek kelime söylemeye hakları yoktur.
    ultraslan, galatasaray için emek veren insanları barındırır. bunun içerisinde bir iki kötü örnekle, olayla, kişiyle karşılaştığınızda tümüne saydırırsanız; o ayılıp bayılarak izlediğiniz, fotograflarını wallpaper yaptığınız, facebook profillerinde gururla "işte biz buyuz" diye paylaştığınız koreografileri yapanlara da haksızlık etmiş olursunuz. iyi örneklerde sahiplenip kendinizi içine katıyorsanız, kötü olduğunu düşündüğünüzde "onlar" diye kendinizi içinden sıyırmanız pek karakterli bir davranış olmaz.
    gerek eğitim seviyesi, gerek sosyal durumu, gerekse politik-dini vs inanışları birbirinden çok farklı olan insanların tek ortak paydada, galatasaray adında biraraya geldiği topluluktur. haklarında yapılabilecek tek genelleme galatasaraylı oldukları ve çoğunun emek verdiği olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın