resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 24202
    kendisi sistemine uyduğu ve hazır olduğu durumda her oyuncuya gerekli sabrı gösterir.

    mariano bugünlerde yine eski günlerinden esintiler sunuyor. muhtemelen ilk yarıda şener sakatlanmasaydı kendisini de ekonomik kullanabilecektik ve performansı o kadar düşmeyecekti.

    soso, hala yeterli değil ama ilk yarıya geçen senenin ikinci yarısını birleştirerek çıktığını unutmamak gerek. dinlenmeye ihtiyacı var, kötü oynadı evet ama bu kadro yapısında bu yetenekteki bir adamdan bir günde vazgeçemezsiniz.

    belhanda da soso ile aynı durum, bu kadar kolay vazgeçemezsin. fatih terim’in dünkü basın toplantısını açın izleyin, taraftarla barışırsa ve özgüveni yükselirse hala yeterli performans verebilir.

    selçuk konusunda ne düşündüğümü yazmak istemiyorum.

    emre akbaba’ya sabır göstermemek ne demek anlamadım. adam çok çok ağır bir sakatlıktan çıktı, her maç oynuyor zaten ama her maç 90 dakika oynayıp riske edilmesi mi isteniyor mesela?

    onyekuru da aynı şekilde, yine dün basın toplantısında söyledi hoca, hem çok ağır bir hastalık geçirdi, hem de ilerde bloklar arasında duran bir oyuncu olmadığı için oyun sistemimizi ona göre evirmeden ilk 11 yazılacak durumda değil. onyekuru hazır olunca buna evrileceğiz dedi, ayrıca diğerleri şampiyonlukta katkı verdi ama onyekuru geçen sene bizim hayalimizde gördüğümüz adamlardan biri miydi?

    sekidika’yı dün izledik, yeterli değil henüz. pişmesi lazım. ama pişmesi gereken yer şampiyonluk yarışı değil.

    linnes hazır değil. hocanın suçu diyebilirsiniz ama ilk yarıdaki kararı vermeye mecburdu, hazır olana dek oynamayacak.

    taylan konusunun artık boku çıktı, bir önceki türkiye kupası maçında gelmiş yeteneksiz diyordu bazı yazarlar falan.

    sabır gösterilecek yer var, gösterilmeyecek yer var. evet hazır değiller, ama şu an ligin ikinci yarısında bu kadar zorlu bir yarışın içinde onların hazır olmasını bekleyip şampiyonluk mu verelim, yoksa zaten uzun zamandır beklediğimiz oyuna yaklaştığımız şu günlerde kadroyu bozmadan şampiyonluğu mu zorlayalım?

    hoca inatçı bir adam demek için bu kadar kasmanıza gerek yok. gelin hoca inatçı bir adam yazın çıkın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın