• 23879
    saracchi, sekidika ve onyekuru'nun transfer edilmesi ile mevcut kadrosunda 18 yabancı oyuncu bulunan futbol takımı.

    yabancı sayısı muhabbetine girmeden öncelikle kanat ve beklerin statikliğini ortadan kaldırmak için yapılan üç transferi ve linnes'in lisansının yeniden çıkartılmasını çok olumlu buluyorum. bu sayede hızlı bek ve kanat oyuncuları ile yüksek tempolu mücadelemize geri döneceğimiz kesin.

    şimdi gelelim asıl ve en önemli sorunumuza. takımımızda 18 yabancı futbolcu var ve mevcutta ki azami 14 yabancı futbolcu bulundurma zorunluğu nedeniyle şu anda 4 yabancı futbolcu ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor.

    yeni sezona yetişmesi beklenen luyindamanın ligin ikinci yarısında lisansının çıkartılmayacağı kesin gibi. sol bek saracchi transferi ile nagatomo ayrılacağını düşünüyorum. hem sol açık onyekuru transferi hem de sağ açık sekidika transferi ile ayrıca talibinin* olması nedeniyle üçüncü adayın babel olacağını düşünebiliriz.

    dördüncü adayın ise kim olacağı açıkçası biraz meçhul. dördüncü aday için üç isim var gibi. bunlar mariano, nzonzi ve andone. hoca ile nzonzi arasında ki buzların açıkçası biraz eridiğini düşünüyorum. bir çırpıda serdar aziz ve eren derdiyok'u silen fatih terim şimdiye kadar nzonziye de aynı tarifeyi uygulardı. falcao'nun tam olarak hazır olmaması ve açıkçası fatih terim'in de falcao'nun form durumuna çok güvenmemesi ayrıca andone'nin sosyal medya hesabından iki haftaya kadar döneceğini açıklaması nedeniyle andone'nin de 14 kişilik listede kalacağını düşünüyorum. bana göre son aday mariano olacaktır.

    eğer hoca bir defans oyuncu da almayı düşünüyorsa ve bu oyuncu yabancı olacak olursa nzonzi'nin de lisansı muhtemelen çıkartılmayacaktır.

    tahminim kadromuzda ikinci yarıda muslera, linnes, donk, marcao, saracchi, feghouli, sekidika, belhanda, seri, onyekuru, falcao, andone, lemina ve nzonzi olacaktır. bir yabancı defans futbolcusu alındığı takdirde nzonzi de kadro dışı kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın