resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23546
    "arda, bir kez bile sözleşme için talepte bulunmadı. ben de kimseye ne alın, ne de almayın dedim." açıklamasını kendi ağzından canlı olarak izlediğim teknik direktörümüz. bu kadar fırtına çıkartılmasının sebebi, arda konusunda isteği olmamasını mümkün olduğunca kırıcı olmadan ifade ediyor olması mı acaba?

    antalya maçı sonrası biraz da basının ve "ardaseverlerin" gazlamasıyla "ardayı istiyor" algısı oluşturuldu. istiyormuş gibi gösteren cümleler ile verildi açıklamaları. ama aynı konuşmada "burada edilen kelamlarla alınmasını da istemiyorum" da demişti. "anılmasını" değil, "alınmasını". "kişisel ilişkimiz ile teknik direktör olarak ilişkimiz farklı" ifadesi üzerinden istiyor manası çıkarıldı. belki de "kişisel olarak affetmiş olabilirim ama teknik direktör olarak işime yaramaz" demeliydi.

    açıkçası antalya maçı sonrasından itibaren yaptığı tüm açıklamalarda ben arda'yı istiyor manası çıkarmadım. benim tek çıkardığım mana; "beni çok kırdı ama onu affettim. galatasaray bu dakikadan sonra bir faydası olmaz ama bunu da açık açık söyleyerek kırıcı olmak istemiyorum. daha yaşı genç futbol oynaması lazım ancak birgün futbolu bırakmak için (futbolu bırakmak... bırakmak...) evine dönmesini isterim...

    burada, ağzından alev püskürtme yeteneği olan arkadaşlara tavsiyem içlerindeki nefreti mümkün olduğunca bastırarak fatih hocanın açıklamalarını "yaaa belki de gelmesini istemiyordur" düşüncesiyle tekrar dinlemeleri. (mümkünse a spor'dan olmasın)

    yok ben yanılıyorsam, arda ejderhasına taraftarı kurban ediyorsa, daenerys targaryen'ın jon snow'u ilk ben olurum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın