• 255
    4 ocak 2020'de, tüm transferlerin açıklanması lazım olan transfer dönemi. hocamız geç toplandık demişti, kampa tam kadro girmek çok önemli. bahaneler ile geçecek 6 aya daha kalbim dayanmaz. umarım geçen sezonki kış transfer dönemi gibi son gün, son saate kadar beklemeyiz.

    orta sahada kurulacak yapı en önemlisi. emre akbaba'nın dönüşü, taylan'ın son maçtaki performansı hocanın buradaki elini rahatlatır. fakat seri'nin durumu bir an önce çözülmeli, benim kararım kalması yönünde.

    donk'u hem orta saha hem de stoper rotasyonunda değerlendirip luyindama gelene kadar bir stoper kiralayabiliriz. marcelo ile lyon'un durumu sıkıntılı gözüküyor, 6 aylık kiralık bir yoklayalım bence. başkasına gerek yok, emin bayram çıkar oynar denirse benim için daha iyi.

    saracchi ve linnes'in katıldığını varsayıyorum(medyaya göre), böylece beklerdeki sorunu çözmüş gibi görünüyoruz.

    onyekuru'yu aldığımızı varsayıyorum(medyaya göre). babel'i gönderemezsek forvete, feghouli'yi satamazsak da kanata ihtiyacımız yok.

    arda'ya karşı nötr'üm. türkiye'ye ilk döndüğü zaman, başakşehir değil de galatasaray'a gelse durumlar farklı olurdu arda için. sahada galatasaray'a herhangi bir şey katacağını düşünmemekle beraber hoca bu konuda ne karar verirse benim için kabul, performansa bağlı bir sözleşme olması şartıyla.

    diagne işini çözmemiz lazım. elimizde 10m euro saydığımız bir oyuncu var ve futbol oynamıyor. mikato1905'in bilgilendirmesine göre bir oyuncu bir sezonda 2 takımdan fazla takımda oynayamıyormuş. brugge, gönderirse oyuncu bizim kadromuza katılacak mecburen.

    talisca gibi ekstra bir oyuncu olsa bile yüksek maliyetli oyuncu almamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın